Nyírlugos

Belterületi út fejlesztése Nyírlugoson

A kedvezményezett neve: Nyírlugos Város Önkormányzata A projekt címe: Belterületi út fejlesztése Nyírlugoson A szerződött támogatási összeg: 98.963.855 Ft A támogatás mértéke (%-ban): 100% A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében Nyírlugos településen belterületi út felújítása valósul meg.

 

A fejlesztés hozzájárul a közlekedésbiztonság javulásához, valamint élhetőbbé válik a település. A projekt keretében a Nyírlugos, Hunyadi utca (0+000-0+607 km) és az Encsencsi utca (0+000-1+349 km) burkolatának felújítása valósul meg. A fejlesztés önkormányzati tulajdonú ingatlanokon valósul meg, melyek tulajdonviszonya rendezett. A Hunyadi utca esetében a leromlott állapotú, szélein töredezett meglévő burkolat felújítása és megerősítése valósul meg. A vízelvezetést a meglévő burkolt árok látja el. A fejlesztés közműveket nem érint. Az Encsencsi utca esetében a leromlott állapotú, szélein töredezett meglévő burkolat felújítása és megerősítése valósul meg. A vízelvezetést a meglévő árok biztosítja. Az 1+084-1+349 kmsz között a bal oldalon „K” szegélyt kell építeni, a keletkezett vizet a tervezett víznyelőkbe kell vezetni, amelyet a tervezett, zárt csapadékcsatornán keresztül a meglévő vízelvezető árokba vezeti. A beruházás nem vízjogi engedély köteles, illetve nem építési engedély köteles.

 

A Terület- és Településfejlesztés Operatív Program Plusz keretében Nyírlugos Város Önkormányzata 100 %-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásban részesült. A projekt azonosító száma: TOP_PLUSZ-1.2.3-21-SB1-2022-00007 A projekt megvalósításának befejezése: 2025.09.30.

  Belterületi út fejlesztése Nyírlugoson
Címkék:

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nyírlugos