Nyírlugos

Magyar Falu Program keretén belül meghirdetett, út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény építése/felújítása

Nyírlugos Város Önkormányzata a Magyar Falu Program keretén belül meghirdetett, MFP-UHK/2021 kódszámú, Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény építése/felújítása – 2021 című felhívásra támogatási kérelmét 2021.04.28-án nyújtotta be.  

Nyírlugos Város Önkormányzata MFP-UHK/2021 – Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény építése/felújítása – 2021 Az Erkel Ferenc utca felújítása Nyírlugos településen Projektazonosító: 3280278244 Támogatás összege: 39.956.187 Ft Támogatás intenzitása: 100% Támogatott intézmény: Nyírlugos Város Önkormányzata

Nyírlugos Város Önkormányzata a Magyar Falu Program keretén belül meghirdetett, MFP-UHK/2021 kódszámú, Út, híd, kerékpárforgalmi létesítmény építése/felújítása – 2021 című felhívásra támogatási kérelmét 2021.04.28-án nyújtotta be. A Miniszterelnökség, mint Támogató, támogatásra alkalmasnak minősítette, így 2021.07.02-án 3292283425 iratazonosító számmal Támogatói Okirat lépett hatályba. A Támogatói Okirat kézhezvételét követően megállapítást nyert, hogy a projektben eredetileg tervezett útszakaszon túl további 185 méter felújítására elegendő a támogatási összeg. Ebből adódóan változásbejelentés keretében módosításra került a tervezett útszakasz hossza 700 méterről 885 méterre. A módosított Támogatói Okirat kiérkezését követően megkezdődött a projektben foglalt kivitelezési feladatok ellátása. A legkedvezőbb árajánlatot a STRABAG Építőipari Zrt. adta. Az Erkel Ferenc utca felújítása és fekvőrendőrökkel történő ellátása vonatkozásában 2021.10.25. napján került aláírásra a Teljesítési igazolás. A pályázatban foglalt egyéb tevékenységek – előkészítés és tervezés, projektmenedzsment, tájékoztatás és nyilvánosság biztosítása, műszaki ellenőrzés – is ellátásra kerültek. A megbízottak kiállították számláikat, majd a projekt lezárásra került. A projekt keretében tervezett tevékenységek mindegyike maradéktalanul megvalósult. A települést alapvetően meghatározza a róla kialakított első benyomás, az a kép, amelyet először lát meg az odalátogató, továbbá a helyi utak állapota nagyban befolyásolja a helyiek életminőségét is. Ezért elengedhetetlen a település számára a településen található úthálózatok karbantartása, felújítása. Ezen cél megvalósításához járult hozzá jelen projekt keretében megvalósult útfelújítás. A fejlesztés során 885 méter hosszan került felújításra az Erkel Ferenc utca Nyírlugos településen. A projekt 2021. november 30-án fejeződött be.

1. pont_Magyar Falu Program

Címkék:

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nyírlugos