Lugosi Krónika
A Lugosi Krónika pdf formátumban.
Megtekintéséhez Adobe Acrobat Reader szükséges.
Gyengénlátóknak
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

TOP 2.1.3 Pályázat

 

TOP 2-1-3 Pályázat

     

A kedvezményezett neve: Nyírlugos Város Önkormányzata

A projekt címe: Csapadékvízelvezető hálózat fejlesztése Nyírlugoson

A szerződött támogatás összege: 99 230 800 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

 

Nyírlugos Város Önkormányzata célként tűzte ki a település csapadékvíz elvezető rendszerének kiépítését és fejlesztését.

A projekt célja a csapadék- és belvíz biztonságos elvezetése a károk megelőzése érdekében. A fejlesztéssel érintett területen biztosítottá válik a csapadékvíz helyben tartása az egyre szélsőségesebbé váló időjárási körülmények között is. A kiépítésre kerülő bel- és csapadékvízvédelmi létesítmények hossza 2755 folyóméter. A megfelelő vízelvezetés biztosításával megszűnik az utak és burkolt felületek állagának romlása is. A fejlesztés célja a lakóingatlanok belvízveszélyének csökkentése, az utak védelme, a csapadékvíz megfelelő színvonalú elvezetése és a megépült hálózat fokozatos rekonstrukciója. A beruházás hozzájárul a település környezeti állapotának javításához, a helyi vízkár csökkentéséhez.

 

A Terület- és Településfejlesztés Operatív Program keretében Nyírlugos Város Önkormányzata 100%-os támogatási intenzitású vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült

A projekt azonosító száma:TOP-2.1.3-15-SB1-2016-00046

 

A projekt megvalósításának befejezése: 2019.02.28.